+36 30 622 47 46 | +36 30 343 49 36 | +36 72 222 797 | +36 72 242 852 info@tormameheszet.hu

Torma László

méz, Repceméz, termelői méz, méz Pécs, méhészet, méhészet Pécs

Gyermekkoromban voltak méheink, de nyugdíjasként fiam révén találtam rá ismét erre a tevékenységre. Élvezem a feleségemmel fiammal és unokáimmal ezt a munkát. Sok időt fordítok a munkafolyamatok precíz előkészítésére és pontos végrehajtására.

Minden évben törekszünk arra, hogy tudásunkat, technológiánkat fejlesszük. Kaptárainkkal évente 6-8 helyszínre települünk, ahol termeljük fajtamézeinket.

Barátaink, ismerőseink között szeretnénk népszerűsíteni minőségi termékeinket, a méhészeti tevékenység kihívásait és szépségét.

Üdvözlettel: Torma László

Ifj. Torma László

méz, Repceméz, termelői méz, méz Pécs, méhészet, méhészet Pécs

Főállásban egy telekommunikációs cégnél dolgozom. Ezt a tevékenységet nagyon jól kiegészíti a méhészetben eltöltött idő.

Kezdetben hobbiként két méhészeti szezont Meskó László barátom és méhésztársam mellett töltöttem. Szerettem (minden nehézségével együtt) ezt a munkát: a vándorlásokat, pergetést, kezeléseket. Laci méhegészségügyi felelősként többször hívott magával a lakosság által bejelentett rajokhoz. 2000-ben egy ilyen raj befogásával került birtokomba az első méhraj. Így indult el a saját méhészetünk, amelyben mára az egész családom részt vesz. 2007-ben szereztem meg méhész szakképesítésemet.

Köszönettel tartozom feleségemnek, aki elviseli “bogarasságomat” és édesapámnak, aki a legnagyobb részt vállalja a méhek gondozásában.

Üdvözlettel: Ifj. Torma László